Home

Ontwerp jouw eigen behang op elke gewenst formaat

Ontwerp uw eigen behang op elk gewenst formaat Altijd up-to-date met de laatste interieurtrends! Verras uzelf door uw eigen behang met bedrijfslogo, uniek design of inspirerende afbeelding te laten ontwerpen. Behang kan in elk interieur voor zowel de particuliere- als de projectmarkt worden toegepast.

Formaat

Alle behangsoorten kunnen op maat worden geleverd (x aantal benodigde banen x de hoogte). Wanneer een groter formaat nodig is dan delen wij het bestand voor u op. 

Rekentool

In de huidige markt wordt behang vaak aangeboden per rol en blijt u na het behangen vaak met reststukken zitten waar u niks meer mee kan. Bij ons kunt u uw eigen ontworpen behang per meter bestellen en blijft u dus nooit met reststukken zitten! Het enige wat wij nodig hebben van u zijn de lengte- en breedtemaat van het oppervlak waar het behang voor bedoeld is. Wij adviseren om 10 cm extra mee te nemen in de berekening van de hoogte omdat een vloer of plafond nooit helemaal recht lopen. Om die reden is een beetje extra behang geen overbodige luxe. Is een muur 2,50 meter hoog? Geef dan 2,60 meter door.

Materiaal

  • Airtex PVC
  • Sanotex

Opdeling behang

Formaat

Prijzen en oplages