Home
sectionimage_Reclameposters_399589013_1307.jpg Reclameposters
Reclameposters

Kies voor een unieke Tarp

Een Tarp met eigen ontwerp, ook wel schaduwdoek genoemd, is een fraaie aanvulling op festivals, tuinen en terrassen! Ideaal om beschutting te creëren en te beschermen tegen de zon, een beetje wind en lichte neerslag. Binnen vijf werkdagen heb je een unieke Tarp in huis.

Vervang de Tarp per seizoen of actie

De Tarp is waterafstotend, dus hang deze gerust buiten. Ook indoor kan een Tarp een sfeervolle aanvulling op de aankleding zijn. Met deze doeken kun je eindeloos variëren, per seizoen, actie of evenement. Dankzij de kunststof ringen op de hoeken hang je de Tarp zo op. Maak de Tarp vast aan een zuil, boom, hek of plaats deze met stokken vast in de grond.
Tip: gebruik voor je ontwerp van een Tarp de handige templates die we onderaan de pagina voor je klaar hebben gezet.

Doek gemaakt van hoogwaardig polyester

Naast afwerking met ringen, wordt de Tarp ook rondom afgewerkt met vlaggenband. Je kunt kiezen uit een driehoek van 300 x 300 x 425 cm of een vierkant van 300 x 300 cm. Het tarpdoek is gemaakt van hoogwaardig en sneldrogend polyester en beprint op onze Durst Alpha textielprinter. De pigmentinkten op waterbasis zorgen voor haarscherpe prints tot wel 600 dpi. Daarnaast zorgt onze printer voor levendige en knallende kleuren.

Templates:

Driehoek 3 x 3   Vierkant 3 x 3

Vorm

  • Driehoek

    300x300x425
  • Vierkant

    300x300cm

Afwerking

Prijzen en oplages